EFOY

Stil, milieuvriendelijk, onderhoudsvrij.
Gemakkelijk zelf te installeren, aanzetten en vergeten.
Het hele jaar door, onbeperkt stroom.

Nooit meer lege accu’s, geen herrie of zoeken naar oplaadpunten maar “gewoon” overal, onbeperkt stroom. Dat is de vrijheid die de producten van EFOY u kunnen bieden. PRIshops biedt u als dealer daarnaast de informatie en begeleiding die nodig is voor de juiste productkeuze en installatie.

EFOY biedt verschillende stroomoplossingen voor wanneer u buiten bereik van een vast stopcontact bent. Of het gaat om en weekend met de camper in de bossen, een dagje zeevissen of varen in uw sloep. Stroom is vanaf nu geen beperking meer, u kunt gewoon genieten van het moment.

De COMFORT serie is een zeer stille stroomgenerator voor uw camper, caravan of (zeil)jacht. Doordat deze de accu automatisch bij laadt kunt u zelfs op de meest afgelegen plekken onbeperkt stroom gebruiken. U bent niet langer afhankelijk van wind, zon of oplaadpunten. De uitlaatstroom is bovendien reukloos en milieuvriendelijk dus de niets of niemand heeft last van het gebruik.EFOY COMFORT
Efoy GO!De GO! is een mobiele “powerpack” waarmee u in 1 pakket een mobiel stopcontact, USB oplader en sigarettenaansteker meeneemt. Ideaal voor tijdens het vissen of kamperen. Gaat u langer weg dan dat de ingebouwde accu mee gaat? Dan kunt u er zelfs rechtstreeks een zonnepaneel op aansluiten.

 

Bij EFOY ligt de nadruk op kwaliteit en het wegnemen van het “gedoe” rondom stroom onderweg. De producten werken het hele jaar door, zijn vrijwel onderhoudsvrij en maken nauwelijks geluid. Een EFOY aan boord biedt u luxe, comfort maar vooral vrijheid tijdens uw reizen.

Het is niet voor niks dat bijna 93% van de gebruikers u dit gemak zou aanraden!

*Zie het klanttevredenheidsonderzoek.