PRIshops

PRIshops levert en installeert duurzame off-grid stroomoplossingen voor bedrijven. Bent u zakelijk op zoek naar een brandstofcel? Kijk dan op PRIshops.nl voor de verschillende duurzame oplossingen.

Mijn naam is Rutger de Keijzer, de persoon achter deze website. Toen ik de EFOY brandstofcel voor het eerst op een zeiljacht tegen kwam heeft het mij verbaasd dat deze maar weinig toegepast wordt in Nederland.
Na enige tijd ben ik in contact gekomen met de fabrikant (SFC in Duitsland) en kwam ik er achter dat gebrek aan kennis bij de Nederlandse dealers daar een belangrijk onderdeel van is. Doordat zij weinig ervaring hebben met het product adviseren ze vaak een bekender product als zonnepanelen of een dieselgenerator. Ik heb toen het bedrijf PRIshops opgericht en heb besloten als dealer van de brandstofcellen zelf de kennis op te doen en te delen zodat ook u op basis van goede informatie de juiste keuze kunt maken.

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Tijdens werkdagen probeer ik zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de website. U kunt dan contact met mij opnemen via de chatbox. Vind u het prettiger om te e-mailen of bellen? Dan kan dit uiteraard ook.

Naam: Rutger de Keijzer
Handelsnaam: PRIshops
KVK nummer: 66283086
BTW nummer: NL002013818B64
Vestigingsadres:
Waalhaven 1K, 6541AG Nijmegen (geen bezoekadres!)
Verzendadres:
Postbus 868, 3160AB Rhoon
E-mail: info@prishops.nl
Telefoon: 010 669 0371
Mobiel: 06 83 563 962

Verzendkosten:

Speciaal transport voor cartridges: €100,-
Bestelt u voor minder dan €500,- dan rekenen wij €25,- verzend- en orderkosten.
Bij bestellingen van meer dan €500,- rekenen wij geen verzendkosten.

Levertijd:

Wij houden standaard een levertijd aan van 5 werkdagen maar de praktijk leert dat SFC dit soms niet haalt. Bel daarom gerust voor een specifiekere levertijd of mogelijkheden voor snellere verzending.

Garantie:

Op alle producten zijn de garantievoorwaarden van de fabrikant, “SFC Energy AG” van kracht. Binnen 1 maand na aankoop van een product stuur ik het serienummer van het apparaat uw contactgegevens naar hen zodat de aankoop daar te allen tijde geregistreerd staat. Het bijbehorende garantiecertificaat krijgt u hierna thuisgestuurd.

Retouren:

Bent u toch niet helemaal tevreden met het product of de levering? Laat het zo snel mogelijk weten! Wellicht vinden we gezamenlijk een oplossing en kunt u het product toch blijven gebruiken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@prishops.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Algemene voorwaarden:

Hier vind u een link naar onze algemene voorwaarden voor consumenten.
Hier vind u een link naar onze algemene voorwaarden voor bedrijven.

Mocht u na aankoop ontevreden over het product of de ontvangen service, laat het dan zo snel mogelijk weten en wij zoeken naar een passende oplossing.